ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Σύντομα η έναρξη εργασιών στο Πνευματικό Κέντρο

Το φθινόπωρο του 2024 θα είναι έτοιμο προς χρήση το ανακαινισμένο – αναβαθμισμένο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου και του παλαιού Δημαρχείου (Δημοτικό Ωδείο), σύμφωνα με την ενημέρωση, που παρείχε στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Αρλέτος μετά από αίτημα του επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» Θωμά Μπέγκα.

Το ερώτημα του κ. Μπέγκα, ο οποίος εξέφρασε τη συμφωνία του με την επιλογή να συγκεντρωθούν όλες οι δράσεις στο κεντρικό κτήριο, αφορούσε όχι μόνο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, αλλά και την ενημέρωση για τον τρόπο του έργου της ανακαίνισης – αναβάθμισης και το πώς θα λειτουργήσουν οι δομές και οι χώροι εκδηλώσεων μέχρι τότε.
Ο κ. Αρλέτος ενημέρωσε ότι άμεσα θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και στόχος είναι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου να έχουν μεταφερθεί σε άλλο χώρο οι διοικητικές υπηρεσίες, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες. Σε ό,τι αφορά την αίθουσα εκδηλώσεων, θα παραμείνει σε λειτουργία τους επόμενους μήνες, σε συνεννόηση με τον ανάδοχο.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου, θα μεταφερθούν εκεί οι εκπαιδευτικές δομές του Δημοτικού Ωδείου και θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο κτήριο του παλιού Δημαρχείου.

Σχετικά άρθρα

Ένα ταξίδι στη Σεφαραδίτικη και Ρωμανιώτικη παράδοση

Βραδιές παραδοσιακής και ελληνικής λαϊκής μουσικής από το Πνευματικό Κέντρο

Ηπειρωτικός Αγών

Υπογράφηκε η σύμβαση για το Πνευματικό και το παλιό Δημαρχείο