ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δήμος Δωδώνης – Υποψήφιος δήμαρχος και ο Ι. Μπούκας

Την επιστροφή του στον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Δωδώνης θα διεκδικήσει ο Γιάννης Μπούκας, η παράταξη του οποίου δεν είχε κατέβει στις εκλογές του 2019.

Την απόφασή του να ηγηθεί νέας παράταξης και να διεκδικήσει τον Δήμο Δωδώνης έκανε γνωστή με δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αφήνοντας αιχμές κατά όσων μιλούν εξ ονόματός του και των συνεργατών του, σε μια προσπάθεια να αμφισβητήσουν την πρόθεση καθόδου στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Ήρθε η ώρα των αλλαγών, των εξελίξεων και των μεγάλων αποφάσεων. Τέρμα τα ψευτοδιλήμματα και οι κάλπικες υποσχέσεις. Καθένας κρίνεται από τα έργα του και από το παρελθόν του και θα περάσει από “κόσκινο” για το τι έχει κάνει μέχρι τώρα και ανάλογα με τα αξιώματα και τις θέσεις που κατείχε. Θα πρέπει να αποδείξει και να καταδείξει στους δημότες ποιο έργο φέρει την υπογραφή του ή ποια αποτελεσματική ενέργεια έφερε οφέλη στην περιοχή μας. Γιατί είναι κρίμα και άδικο να τάζουν κάποιοι ότι εάν εκλεγούν “θα κάνουν” χωρίς να μπορούν να δείξουν τι έκαναν μέχρι σήμερα για τον Δήμο μας, ενώ μπορούσαν να προσφέρουν.
Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, τη θέληση και το έργο που αφέθηκε ως παρακαταθήκη στον πρώην Δήμο Δωδώνης, ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον, καθώς όπως αναφέρει ο Αριστοτέλης “Το κύριο γνώρισμα του πολίτη είναι η συμμετοχή στην απονομή δικαιοσύνης και στην άσκηση εξουσίας”», σημειώνει.
Να σημειωθεί ότι στον Δήμο Δωδώνης ήδη έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους ο
Γιάννης Καραμπίνας και ο Νικόλαος Λώλος.

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος