ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δήμος Δωδώνης – Εορταστικά πακέτα σε 209 ευάλωτα νοικοκυριά

Μια από τις μεγαλύτερες δράσεις διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που έχει καταφέρει ποτέ τα τελευταία χρόνια, υλοποίησε κατά τη φετινή εορταστική περίοδο ο Δήμος Δωδώνης, μέσω του Κέντρου Κοινότητας και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Χάρη στη μεγάλη προσφορά σε προϊόντα των εταιρειών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Δωδώνης, εορταστικά πακέτα διανεμήθηκαν σε συνολικά 209 ευάλωτα νοικοκυριά, δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ΑμεΑ, μακροχρόνια ανέργους και οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Δωδώνης.
Η δημοτική αρχή του Δήμου Δωδώνης εκφράζει θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες προς τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν και φέτος στο αίτημα για βοήθεια, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία και της φετινής δράσης.
Οι εταιρείες που προσέφεραν προϊόντα παραγωγής τους ή οικονομική βοήθεια είναι οι Α.Π.Σ.Ι. «Πίνδος», Rainbow Water, Βίκος Α.Ε., Μπλέτσας-Τεχνολογία Ζωοτροφών ΑΕ, Μύλοι Ιωαννίνων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος», Ζωγράφου Τσομπανίδη και Υιοί ΟΕ, Τζοβάρας Κ. και ΣΙΑ ΟΕ, The MART, Μινέρβα ΑΕ – Εργαστήριο Ιωαννίνων, Ζαγορίσιο Φύλλο και Εργαστήριο Ιωαννίνων BioLab
«Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, προσπαθούμε να σταθούμε με την ελάχιστη δυνατή βοήθεια, στους πιο αδύναμους συνδημότες μας, κάνοντας καλύτερες τις γιορτινές ημέρες τους. Χωρίς τη βοήθεια των επιχειρήσεων της περιοχής μας, αυτή η προσφορά δε θα ήταν δυνατή. Η αλληλεγγύη μπορεί να μας κάνει πιο δυνατούς, μας κάνει σίγουρα πάντως πιο αισιόδοξους ότι μαζί θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος