ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επιστρέφουν στις πρόβες οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου και τα μέλη της Συμφωνικής

Στην αναστολή των κινητοποιήσεών τους μέχρι νεωτέρας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων και τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας, χωρίς, ωστόσο, όπως σημειώνουν, να αποκλίνουν από τα δίκαια αιτήματά τους, για τα οποία θα συνεχίσουν να αγωνίζονται έως ότου εξευρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση.

Η απόφασή τους αυτή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση των εβδομαδιαίων προβών που ενέκρινε το Δ.Σ. της ΚΕΠΠΝΑΔΙ στην τελευταία του συνεδρίαση, τη διαβεβαίωση ότι θα συζητηθούν από τη δημοτική αρχή εκ νέου τα αιτήματα που διεκδικούν οι μουσικοί με σκοπό την εξεύρεση λύσης, και τη συνάντηση που θα υπάρξει μεταξύ του προεδρείου του Συλλόγου Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου και του αντιδημάρχου Οικονομικών Φώτη Βάββα, προκειμένου να εξευρεθούν οι πόροι για τις διεκδικήσεις των μουσικών.
Επίσης, στην απόφαση μέτρησε και η κατάσταση της υγείας του δημάρχου, στον οποίο το Δ.Σ. του Συλλόγου, όλοι οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων και τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας, στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του.

Σχετικά άρθρα

«Το Καρναβάλι των Ζώων» για σαξόφωνο και πιάνο

Μια βραδιά αφιερωμένη στην τοπική μουσική παραγωγή

Ηπειρωτικός Αγών

Θέμα εβδομάδων η συμβασιοποίηση αναβάθμισης των κτιρίων του ΠΚΔΙ και του Δημοτικού Ωδείου

Γεωργία Χαλάτση