ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επίσκεψη Δ. Κουτσούμπα σε Άρτα και Πρέβεζα

Την Άρτα και την Πρέβεζα θα επισκεφθεί ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη της Άρτας, ο κ. Κουτσούμπας θα έχει συνάντηση με φορείς στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άρτας και στη συνέχεια, στις 8.30 το βράδυ, θα μιλήσει στην πολιτική εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Άρτας του ΚΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Πολιτεία» στο Ιμαρέτ Άρτας. Θα ακολουθήσει συνεστίαση – λαϊκό γλέντι.
Η Τ.Ο Άρτας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τον λαό της Άρτας να συμμετάσχουν μαζικά στην πολιτική συγκέντρωση, να συμπορευτούν αγωνιστικά με το ΚΚΕ για να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, οικοδομώντας μια κοινωνία, η οποία θα μπορεί να ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες ανάγκες.
Το Σάββατο θα βρίσκεται την Πρέβεζα, με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει στις 10.30 το πρωί επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση, τον σύλλογο εργαζομένων και άλλους φορείς, στις 5 το απόγευμα συνάντηση με φορείς των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, και στις 7 το απόγευμα ομιλία στην πολιτική συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας «ΟΑΣΗ».

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση της Κ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ για την υγεία

ΚΚΕ – Συγκέντρωση ενόψει ευρωεκλογών

Ν. Έξαρχος – Υπέρ μιας ενιαίας σχέσης εργασίας για τους πυροσβέστες