ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ένας ακόμη υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Δωδώνης

Μια νέα δημοτική παράταξη, η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Δωδώνης», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Λώλο, θα διεκδικήσει τον Δήμο Δωδώνης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023.

Ο κ. Λώλος προέρχεται από την παράταξη με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Χρήστο Ντακαλέτση, από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε, και η ανακοίνωση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Καραμπίνα, που επίσης θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, καθιστώντας ήδη ενδιαφέρον το προεκλογικό σκηνικό για τον Δήμο Δωδώνης.
Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Δωδώνης», σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση του επικεφαλής, έχει σκοπό την εδραίωση μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και της νέας δημοτικής αρχής που θα αναδειχθεί. «Μια σχέση ειλικρίνειας πέρα και πάνω από ιδεολογικές αποχρώσεις», όπως σημειώνει, προσθέτοντας πως έχει ήδη ξεκινήσει η επικοινωνία με πολίτες από όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου και χαρακτηρίζοντας την ανταπόκρισή τους εξαιρετικά θετική και πρωτόγνωρη.
«Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συμπορευτούν μαζί μας στην προσπάθεια αυτή, ώστε να θέσουμε από κοινού τα οράματα και τους στόχους για την ανάπτυξη της περιοχής μας και να καταρτίσουμε το πρόγραμμα της Κίνησής μας. Ο δήμος Δωδώνης, με το μοναδικό παρθένο φυσικό περιβάλλον, την πολιτισμική δυναμική του και τα μοναδικά ιστορικά μνημεία με παγκόσμια ακτινοβολία, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον», αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος