ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Μ. Κεφάλα: «Δε θα συρθούμε στον βούρκο και τη λάσπη»

Με μία δήλωση για τα όσα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας, συνδυάζει η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα την ανακοίνωση της επανεκλογής της στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας.

«Την ώρα που οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επενδύουν στην τοξικότητα, διότι δεν έχουν απαντήσεις για τα υπαρκτά προβλήματα της κοινωνίας, εμείς δε θα συρθούμε στον βούρκο και τη λάσπη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια δίπλα στον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί αυτά τα 3,5 χρόνια η Ελλάδα άλλαξε πρόσωπο. Παρά τις εξωγενείς προκλήσεις και συγκυρίες η κυβέρνησή μας, προώθησε τεράστιο μεταρρυθμιστικό έργο. Και αυτό, είναι βέβαιο ότι ενοχλεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Οι Έλληνες αντιλαμβάνονται όμως την κενή περιεχομένου πολιτική πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης. Γι’ αυτό και όταν προσέλθουν στις κάλπες στο τέλος της τετραετίας, θα δώσουν μαζί με την απάντησή τους και μια νέα κυβερνητική εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρει στη δήλωσή της.

Σε ό,τι αφορά την επανεκλογή της μεταξύ των οκτώ αιρετών μελών, η βουλευτής Ιωαννίνων χαρακτηρίζει άκρως τιμητική την επιλογή της για δεύτερη φορά στο αξίωμα και, αφού ευχαριστεί για τη διαρκή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, δηλώνει ότι μαζί με τον πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος «έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές του κόμματός μας, υλοποιώντας πιστά τις αποφάσεις του, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού».

Σχετικά άρθρα

Μηνύματα ενότητας και ομοψυχίας – Μήνυμα Δένδια στην Αλβανία

Γεωργία Χαλάτση

«Παράθυρο» για χρηματοδότηση με μείωση του κόστους

Με στόχο την άρση των εμποδίων και του κοινωνικού αποκλεισμού

Ηπειρωτικός Αγών