ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Διορθώστε το λάθος, πουλήστε τα παλιοσίδερα»

Να προχωρήσει άμεσα στην πώληση του σκελετού του κλειστού της ξιφασκίας και να χρηματοδοτήσει με τα χρήματα που θα εισπράξει το σχέδιό της για το επιστιστικό, καλούν τον περιφερειάρχη Ηπείρου οι «Ορίζοντες Ηπείρου».

Η παράταξη Ριζόπουλου τονίζει πως είναι ανέφικτο να ολοκληρωθεί σε αυτή τη θητεία ένα πανάκριβο έργο, με έναν απαρχαιωμένο σκελετό, χωρίς τελικό προσδιορισμό χρήσης, και καταθέτει την πρότασή της, λαμβάνοντας υπόψη το σχέδιό της για το επισιτιστικό με κόστος εφαρμογής τα 13 εκ. ευρώ, το γεγονός ότι το πραγματικό κόστος του σκελετού ξεπερνά τα 4 εκ. ευρώ, αφού δεν αναφέρεται το ΦΠΑ που έχει πληρώσει το περιφερειακό ταμείο και δεν εκπίπτει από κάπου, τις εκτιμήσεις που υπάρχουν πως το κόστος ολοκλήρωσης του κλειστού γυμναστηρίου θα ξεπεράσει τα 12 εκ. ευρώ και τη δήλωση του περιφερειάρχη ότι η αξία των σίδερων που έχουμε στην κατοχή μας έχει πενταπλασιαστεί.
«Είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουν ρευστότητα η Περιφέρεια και το Περιφερειακό Ταμείο, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο μας για το επισιτιστικό, το οποίο είναι του νούμερο ένα πρόβλημα και για τους Ηπειρώτες. Οι “Ορίζοντες Ηπείρου”, ως η νέα περιφερειακή αρχή, δεσμεύονται ότι δε θα σπαταλήσουν ούτε ένα ευρώ για την ολοκλήρωση του προκάτ κλειστού. Δε θα ξοδέψουμε άλλα 8 εκ. ευρώ των Ηπειρωτών για να σώσουμε τα 4 που σπαταλήθηκαν ήδη. Αν δεν πουληθεί ο σκελετός τώρα, θα τον πουλήσουμε εμείς», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της παράταξης, με τους «Ορίζοντες Ηπείρου» να επαναφέρουν στη συζήτηση τη δέσμευση της προηγούμενης κυβέρνησης για την κατασκευή καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου.
Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να λήξει εδώ. Ειδικά από τη στιγμή που έχει “διανθιστεί” με υπόνοιες αδιαφάνειας, οικογενειακής εμπλοκής του κ. Καχριμάνη με την αγορά πάνελ και του διασυρμού, στον οποίο υπόκεινται όλοι οι Ηπειρώτες εξαιτίας του περιφερειάρχη. Δεν είναι η πρώτη φορά σε αυτή την περιφερειακή θητεία που όλη η Ελλάδα γελά μαζί μας και δυστυχώς δε θα είναι η τελευταία όσο ο κ. Καχριμάνης βρίσκεται στη θέση του περιφερειάρχη. Την επόμενη φορά που θα αναζητήσει ασθμαίνοντας μια στιγμιαία συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τον οποίο τελευταία κυνηγά σε όλη την χώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να του πει πως ήρθε η ώρα να μαζευτεί».

Σχετικά άρθρα

Κόβει κάθε δεσμό με τους «Ορίζοντες Ηπείρου» ο Σπ. Ριζόπουλος

«Ορίζοντες Ηπείρου» – Ο Άλκης Λάνταβος διευθυντής του πολιτικού γραφείου

Συνέχεια αποχωρήσεων στους «Ορίζοντες Ηπείρου»

Ηπειρωτικός Αγών