ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Με αρκετά νέα πρόσωπα το Δ.Σ. της Ε’ ΚΟΗ

Με κύριο χαρακτηριστικό την ανανέωση σε επίπεδο προσώπων ολοκληρώθηκε η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Ε΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, πριν από λίγες ημέρες στα Γιάννενα.

Μία ανανέωση, που, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, «σηματοδοτεί τη διάθεση της συμμετοχής στα κοινά από νέους ανθρώπους, με όρεξη να ασχοληθούν με την εκπροσώπηση των μελών της κυνηγετικής οικογένειας και να προσφέρουν το δικό τους όραμα, για ένα καλύτερο μέλλον για την αγαπημένη μας δραστηριότητα».
Στη Γενική Συνέλευση που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 29 Μαΐου και συμμετείχαν 18 εκλέκτορες από τους Κυνηγετικούς συλλόγους, καθώς και αρκετοί κυνηγοί, έγινε ο απολογισμός δράσης και ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, που εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Σώμα, ενώ αναδείχθηκαν οι νέες προκλήσεις για την κυνηγετική δραστηριότητα και το πώς μπορεί η κυνηγετική οικογένεια να τις αντιμετωπίσει, συμβάλλοντας με εποικοδομητικές προτάσεις στην αναζήτηση και την εύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων.
Στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ συμμετείχαν 14 υποψήφιοι και εξελέγησαν οι Νίκος Παπαγρηγορίου και Γεώργιος Μάστορας με 17 ψήφους, Κωνσταντίνος Κάτσενος με 16, Μιχάλης Γκίκας, Πέτρος Τζουμάκας και Δημήτριος Τσουμάνης, και Αθανάσιος Σιώλος με 14.
Μετά την εκλογοαπολογιστική Γ.Σ., το νέο Δ.Σ της Ε’ ΚΟΗ συγκροτήθηκε σε Σώμα, με πρόεδρο τον Νίκο Παπαγρηγορίου, αντιπρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κάτσενο, γενικό γραμματέα τον Πέτρο Τζουμάκα, ταμία τον Αθανάσιο Σιώλο και μέλη τους Γεώργιο Μάστορα, Μιχάλη Γκίκα και Δημήτριο Τσουμάνη.

Σχετικά άρθρα

Με το μπλοκάκι των προστίμων ανά χείρας οι θηροφύλακες

Δηλητηριασμένα δολώματα σε περιοχές των δήμων Μετσόβου και Κόνιτσας

Ό,τι περνάει από το χέρι του… για την επέκταση