ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Θ. Μανταλόβας: Να γίνουμε η δύναμη αλλαγής

Τιμή και ευθύνη χαρακτηρίζει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στον νομό Ιωαννίνων ο Θανάσης Μανταλόβας, κάνοντας λόγο για μια κρίσιμη πολιτική μάχη για το μέλλον της χώρας.

«Στα χρόνια της κρίσης, η Ελλάδα συσσωρεύει συνεχώς αδιέξοδα, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, αξιακά. Η ανεργία, η εξάρθρωση του παραγωγικού ιστού, η κοινωνική περιθωριοποίηση πολλών συνανθρώπων μας, η φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με την πόλωση, τον διχασμό και την έλλειψη συνεννόησης του πολιτικού προσωπικού, έχουν παγιώσει στην κοινωνία μας αισθήματα ανασφάλειας, απαισιοδοξίας και αβεβαιότητας για το μέλλον. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη, από μια “αντεπίθεση” κόντρα στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία, από μια ρήξη με όσους υπηρετούν την πελατειακή λογική, την πόλωση και τον διχασμό.
Η αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα μας, δεν είναι ένας ευκαιριακός εκλογικός στόχος για την προοδευτική και δημοκρατική παράταξη. Είναι όρος επιβίωσης και ανάπτυξης του έθνους. To Κίνημα Αλλαγής, η παράταξη την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ, θα δώσει αυτή τη μάχη όπως η ίδια γνωρίζει, με υπευθυνότητα, με αυστηρή προσήλωση στις προοδευτικές αξίες και πολιτικές, με την πίστη ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τους Έλληνες. Σ’ αυτή τη μάχη αξίζει να στρατευθούμε όλοι μας. Να γίνουμε η Δύναμη Αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή δήλωσή του.

Σχετικά άρθρα

Θ. Μανταλόβας: Να αφήσουμε πίσω το ΠΑΣΟΚ – φέουδο των μηχανισμών

Αποστόλης Τζελέτας

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ήπειρος Όλον»

Αποστόλης Τζελέτας

Κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στο σπίτι τους