ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συνεχίζει τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς ο Δήμος Δωδώνης

Το πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών, που ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, συνεχίζει ο Δήμος Δωδώνης, με την καθοριστική συμβολή του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων, ανταποκρινόμενος στο μεγάλο ενδιαφέρον των δημοτών του και υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της πολιτείας.

Έως τώρα έχουν εμβολιαστεί αρκετές δεκάδες δημοτών, που δε διαθέτουν τη δυνατότητα μετάβασης σε κάποιο σταθερό εμβολιαστικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, λόγω χρόνιων ή σοβαρών προβλημάτων υγείας. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε και την περασμένη εβδομάδα, με «αναμνηστικές» στην πλειοψηφία τους δόσεις αλλά και με πρώτους εμβολιασμούς. Κατ’ οίκον επισκέψεις από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων, βοηθούμενο από στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δωδώνης, έγιναν την Τρίτη 1 και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου σε Μπεστιά, Άγιο Νικόλαο, Δωδωνούπολη, Κωστάνιανη, Επισκοπικό, Μολυβαδιά, Μυροδάφνη και Σερβιανά, Αβγό, Πέρδικα, Τέροβο, Μουσιωτίτσα και Κωστάνιανη.
Οι δημότες του Δήμου Δωδώνης, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» με εμβολιασμό κατ’ οίκον, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2654031555 (Κέντρο Υγείας Δερβιζιάνων), 2654360129 (Δήμος Δωδώνης, Βασιλείου Αρετή) και 2654360113 (Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δωδώνης).

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος