ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κατεβάζουν στους δρόμους τα τουριστικά λεωφορεία

Στους δρόμους κατεβαίνουν τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων της χώρας, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να μην εντάξει τον κλάδο στα νέα μέτρα στήριξης για τον μήνα Ιανουάριο και στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

Η γενική συνέλευση της Ένωσης Επιχειρηματιών Τουρισμού Ελλάδος Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων & Λεωφορείων αποφάσισε να προχωρήσει σε πανελλαδική κινητοποίηση, με πορεία διαμαρτυρίας των τουριστικών λεωφορείων στις πρωτεύουσες των νομών της χώρας. Ανάλογη πορεία θα πραγματοποιηθεί και στα Γιάννενα, το πρωί της Δευτέρας, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της η Ένωση Τουριστικών Γραφείων & Τουριστικών Λεωφορείων Περιφέρειας Ηπείρου.

Η συγκέντρωση των τουριστικών λεωφορείων θα γίνει στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων στις 10.30 το πρωί και διαμέσου της Λεωφόρου 8ης Μεραρχίας και των οδών Βορείου Ηπείρου και Βηλαρά, θα φτάσουν στην κεντρική πλατεία. Από εκεί θα κατευθυνθούν στην παραλίμνια περιοχή (Κυρά Φροσύνη), όπου θα σταματήσουν στις θέσεις των τουριστικών λεωφορείων, καθώς οι ιδιοκτήτες των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων δε θέλουν η διαμαρτυρία τους να προκαλέσει κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης. Αναμένεται συμμετοχή τουλάχιστον 25 – 30 λεωφορείων.

Σχετικά άρθρα

Χωρίς αντικείμενο εργασίας, χωρίς στήριξη, αλλά με τα έξοδα να τρέχουν

Δε βλέπουν… φως στο τούνελ τα ταξιδιωτικά γραφεία

Μισά τέλη κυκλοφορίας στα τουριστικά λεωφορεία για το 2021