ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

ΚΙΝ.ΑΛ. – Κάλπες σε 14 εκλογικά κέντρα στην Π.Ε. Ιωαννίνων

Μαζική συμμετοχή πολιτών, ανάλογη της διαδικασίας του 2017, όταν είχαν ψηφίσει 210.000 πολίτες, αναμένουν στο Κίνημα Αλλαγής, κάτι που μαρτυρά η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής για την τήρηση του καταστατικού και των εκλογικών διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ) να ορίσει 840 εκλογικά κέντρα, όπου θα στηθούν κάλπες στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Εκτός των εκλογικών κέντρων στις έδρες των δήμων και σε πολυπληθείς κοινότητες, 22 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν για τους αποδήμους σε έντεκα χώρες σε όλο τον κόσμο με τα περισσότερα στη Γερμανία.
Στον Δήμο Ιωαννιτών θα λειτουργήσουν έξι εκλογικά κέντρα, από δύο στο κτίριο της Ριζαρίου Πολιτείας και στον παιδότοπο του ΚΕΠΑΒΙ, και από ένα στο Πνευματικό Κέντρο Κατσικά και στο πρώην δημαρχείο Πεδινής.
Στον Δήμο Δωδώνης κάλπες θα στηθούν στο Πνευματικό κέντρο στο Κρυφοβό, στον Δήμο Ζαγορίου στο δημαρχείο στους Ασπράγγελους, στον Δήμο Ζίτσας στο παλιό δημαρχείο στην Ελεούσα, στους Δήμους Κόνιτσας και Μετσόβου στα δημαρχεία, στον Δήμο Πωγωνίου στο παλιό δημαρχείο στο Καλπάκι και στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων στο δημαρχείο στα Πράμαντα και στο πρώην δημαρχείο Κατσανοχωρίων στο Καλέντζι.

Σχετικά άρθρα

Το ενδιαφέρον στις εκλογές για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

Χωρίς τεχνητά διλήμματα και εγκλωβισμούς προχωρά το ΚΙΝ.ΑΛ.

Κίνημα Αλλαγής – Εκδήλωση αυτοοργάνωσης με ομιλητή τον Ν. Χριστοδουλάκη