ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Τρίτη φάση κατ’ οίκον εμβολιασμών στον δήμο Δωδώνης

Στην τρίτη φάση κατ’ οίκον εμβολιασμών προχώρησε σήμερα ο δήμος Δωδώνης, σε συνέχεια της προσπάθειας που κάνει από τον περασμένο Αύγουστο, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της πολιτείας για την αύξηση του ποσοστού της ανοσίας στην κοινότητα.

Έλαφος, Μαντείο, Δωδώνη (Δωδωνούπολη), Δραμεσιοί και Μυροδάφνη ήταν οι πέντε κοινότητες, όπου δόθηκε η δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 πολίτες που έχουν δυσκολίες μετακίνησης ή πρακτική αδυναμία μετάβασης στα λειτουργούντα εμβολιαστικά κέντρα της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων. Οι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων, με την παρουσία του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Χριστόδουλου Παπαϊωάννου, βοηθούμενο από στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου.
Οι δημότες Δωδώνης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» με εμβολιασμό κατ’ οίκον, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2654031555 (Κέντρο Υγείας Δερβιζιάνων) και 2654360113 (Κέντρο Κοινότητας δήμου Δωδώνης).

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος