ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Διαμαρτυρία της Ένωσης Ξενοδόχων για τις παρατεταμένες διακοπές ρεύματος

Για παρατεταμένες διακοπές ρεύματος, που προκαλούν πολλά προβλήματα στην λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων, μεγάλη ταλαιπωρία στους επισκέπτες και δυσφήμιση στην περιοχή, διαμαρτύρονται μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Μάλιστα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παρατηρήθηκε πληθώρα προβλημάτων σε όλες τις ορεινές περιοχές, σε μια περίοδο που υπήρχαν και υψηλοί προσκεκλημένοι σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και ήταν γενικότερα οι πρώτες ημέρες που οι πληρότητες κυμάνθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα, μετά από μια παρατεταμένη ύφεση και απραξία για τον κλάδο.
Σε επιστολή προς τον ΔΕΔΔΗΕ, που κοινοποιείται στους δήμους, τους βουλευτές Ιωαννίνων και το Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων χαρακτηρίζει τις βλάβες αυτές στην ηλεκτροδότηση ανεπίτρεπτες και καλεί τον Διαχειριστή να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την εξομάλυνση της κατάστασης. «Αναμένουμε άμεσα ενέργειες διότι η κατάσταση αυτή είναι χρόνια και δημιουργεί τεράστιες βλάβες στον εξοπλισμό μας», καταλήγει η επιστολή, που υπογράφουν ο πρόεδρος Σπύρος Σουρέλης και ο γενικός γραμματέας Θεόδωρος Βαντώλας.

Σχετικά άρθρα

Ικανοποιητικές δεδομένης της εποχής οι πληρότητες για το Πάσχα

Μέτρα «φρένο» στα Airbnb ζητούν οι ξενοδόχοι

Γεωργία Χαλάτση

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC