ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εκκίνηση εργασιών για τις δράσεις του Open Mall

Συνάντηση εκκίνησης εργασιών (kick-off meeting) για το έργο «Δράσεις Open Mall Επιμελητηρίου Ιωαννίνων» διοργανώνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων αύριο Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Epirus Palace».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο Ιωαννίνων, όπου θα δημιουργηθεί το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall), προκειμένου να ενημερωθούν συγκεκριμένα για τις προβλεπόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.
Η βασική ιδέα της πρότασης για τη δημιουργία «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» (Open Mall), που σχεδιάζουν και υλοποιούν από κοινού ο Δήμος Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στηρίζεται στην ανάδειξη του ιστορικού – εμπορικού κέντρου της πόλης (οδός Ανεξαρτησίας και παρακείμενοι οδοί) με σκοπό την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, η οποία διαθέτει σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική. Στόχοι της δράσης είναι η αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και η οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.

Σχετικά άρθρα

Στο επίκεντρο τα «εργατικά χέρια» από τις Φιλιππίνες

Αντιτίθεται στα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων