ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Συμπλοκή αντιεξουσιαστών με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Από επεισόδια μεταξύ ομάδας αντιεξουσιαστών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αμαυρώθηκε η μεγάλη πορεία για τις αλλαγές στα εργασιακά σήμερα το πρωί στα Γιάννενα.

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς, όταν στον χώρο της συγκέντρωσης έφτασαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλησαν να διαδηλώσουν σε ξεχωριστό μπλοκ, με πανό του κόμματος. Το γεγονός αυτό, αλλά και η παρουσία των πρώην βουλευτών Χρήστου Μαντά και Γιάννη Στέφου, προκάλεσαν αντιδράσεις από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, αλλά όχι μόνο.
Η απαίτηση να κατέβει το πανό και να αποχωρήσουν οι δύο πρώην βουλευτές δεν ικανοποιήθηκε, με τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου να συσπειρώνονται στο σημείο και να καταφέρνουν να αποσπάσουν το πανό, εν μέσω διαπληκτισμών και απωθήσεων, με τους πιο θερμόαιμους να πιάνονται στα χέρια. Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο Χρήστος Μαντάς, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ κλοιός προστασίας δημιουργήθηκε γύρω από τον Γιάννη Στέφο.
Η κατάσταση εκτονώθηκε με την έναρξη της πορείας, με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να διαδηλώνουν τελικά άνευ πανό, πίσω από το μπλοκ της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Μ. Τζούφη – Σε… άλλον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η δέσμευση

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.: Σε δέκα εκλογικά κέντρα η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο

Αποστόλης Τζελέτας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. το μοναδικό εμπόδιο απέναντι σε μια ασύδοτη και ανεξέλεγκτη ΝΔ»

Γεωργία Χαλάτση