ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Αγωνιώδεις αναζητήσεις για 70χρονη που αγνοείται

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 70χρονης Κωνσταντίνας-Βιολέτας Σούλη, η οποία έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης το απόγευμα της Παρασκευής και οι οικείοι της ανησυχούν, καθώς πάσχει από άνοια.

Η γυναίκα επικοινώνησε με τα παιδιά της το βράδυ της ίδιας ημέρας και τους είπε ότι βρισκόταν στο πανεπιστήμιο, με το τηλέφωνό της έκτοτε να είναι απενεργοποιημένο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, που ερεύνησε τους χώρους γύρω από το πανεπιστήμιο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο από το ίδιο βράδυ, ενώ την Κυριακή ο χώρος «σαρώθηκε» και από έξι πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ με σκύλο έρευνας- διάσωσης. Σήμερα έγιναν και έρευνες με τη βοήθεια εθελοντών στο εσωτερικό των κτιρίων της πανεπιστημιούπολης, χωρίς και πάλι να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της γυναίκας, για την οποία έχει εκδοθεί και Silver Alert, ενώ σε όλη την πόλη έχουν κολληθεί αφίσες.
Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μια ανοιχτόχρωμη μπλούζα με λουλούδια και μπλε παντελόνι. Όποιος την δει, καλείται να επικοινωνήσει με τους οικείους της στα τηλέφωνα 6909092142, 6997044320, 6973430624 και 6946962649.