ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δήμος Δωδώνης- Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 200 οικογένειες

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διένειμε ο δήμος Δωδώνης σε συνολικά 200 οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά που ανήκουν στην κατηγορία των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και οι οποίες διαβιούν μόνιμα στις τέσσερις δημοτικές ενότητες του δήμου. Τη δράση έφεραν σε πέρας οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Κοινότητας και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο δήμος Δωδώνης εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχία στην υλοποίηση της δράσης και ειδικότερα στον Α.Π.Σ.Ι. «Πίνδος» για την προσφορά πτηνοτροφικών προϊόντων, την εταιρεία «Rainbow Water» για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα χημικά και μικροβιολογικά εργαστήρια έρευνας, αναλύσεων και ποιοτικού ελέγχου, Εργαστήριο Ιωαννίνων «Biolab» για την προσφορά τροφίμων, την Ιερά Μονή Παναγίας Ντουραχάνης καθώς και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου, για την υποστήριξή τους με «Δέματα Αγάπης», τα οποία περιείχαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Η δημοτική αρχή και το προσωπικό του δήμου Δωδώνης εύχονται σε όλους καλή Ανάσταση, εκφράζοντας την ελπίδα πως με τέτοιες ενέργειες προσφοράς και με ζωντανές τις αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης, το ξεπέρασμα της κρίσης και η αποκατάσταση των συνεπειών της θα έλθουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος