ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Παράλληλες λαϊκές αγορές και τον Απρίλιο

Παρατείνεται για έναν μήνα η λειτουργία των παράλληλων λαικών αγορών στον δήμο Ιωαννιτών, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Με απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, οι παράλληλες λαϊκές αγορές θα λειτουργούν και τον Απρίλιο.
– Κάθε Δευτέρα, από τις 7 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, θα λειτουργεί υπαίθρια λαϊκή αγορά στον χώρο του πρώην γηπέδου Σεισμοπλήκτων, επί της οδού Σπ. Λούη, παράλληλα με αυτήν που διεξάγεται στον ήδη καθορισμένο χώρο της υφιστάμενης λαϊκής αγοράς στα Σεισμόπληκτα.
– Κάθε Τρίτη, από τις 7 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, θα λειτουργεί υπαίθρια λαϊκή αγορά σε χώρο εντός του Ο.Τ. 285 (κυριότητας δημοσίου) που περικλείεται από τις οδούς Ζυγούρη, Καλπακίου και Κοτοπούλη, παράλληλα με αυτήν που διεξάγεται στον ήδη καθορισμένο χώρο της υφιστάμενης λαϊκής αγοράς στους Αμπελόκηπους.
– Κάθε Παρασκευή, από τις 7 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, θα λειτουργεί υπαίθρια λαϊκή αγορά σε χώρο επί της αριστερής πλευράς της οδού Κερασούντος μέχρι την Ποντοηρακλείας και επί της οδού Χριστοφορίδου από τη Χατζηκώστα μέχρι την Μακρυγιάννη, παράλληλα και κατ’ επέκταση με αυτήν που διεξάγεται στον ήδη καθορισμένο χώρο της υφιστάμενης λαϊκής αγοράς στην Ανατολή.

Σχετικά άρθρα

Οι λαϊκές αγορές επιστρέφουν στην κανονικότητα

Σε λαϊκές αγορές με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου

Ηπειρωτικός Αγών

Βλέπουν σχέδιο διάλυσης των λαϊκών αγορών

Ηπειρωτικός Αγών