ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δεν προέκυψαν νέα κρούσματα στο Μέτσοβο

Αναστεναγμούς ανακούφισης προκάλεσαν τα αποτελέσματα των τεστ ταχείας διάγνωσης που έγιναν σήμερα στο Μέτσοβο, καθώς επί 220 περίπου δειγμάτων δε βρέθηκε κανένα θετικό.

Κατά συνέπεια, τα κρούσματα στην περιοχή του Μετσόβου παραμένουν 22, σύμφωνα με την καταγραφή του ΕΟΔΥ από την προηγούμενη εβδομάδα, και αφορούν συγγενείς και φιλικές επαφές τους, που είναι όλοι σε καραντίνα.
Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε έντονη ανησυχία για ευρύτερη διασπορά, κάτι που αποτυπώνεται και στον μεγάλο αριθμό των ατόμων που προσήλθαν να εξεταστούν από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ. Ανησυχία που δεν επιβεβαιώθηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει χαλάρωση. «Πρέπει να συνεχίσουμε με υπομονή να τηρούμε τα μέτρα, να μη χαλαρώσουμε ούτε λεπτό, με την ελπίδα σύντομα να ξεπεράσουμε τον εφιάλτη, στηρίζοντας όσους αναρρώνουν από τον covid. Όλοι μαζί με αλληλεγγύη και υπευθυνότητα θα ξεπεράσουμε την κρίση», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας και εκφράζει ευχαριστίες στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την περιφέρεια Ηπείρου και προσωπικά στον περιφερειάρχη και την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Αγνή Νάκου για το συνεχές ενδιαφέρον τους.

Σχετικά άρθρα

Στο Μέτσοβο ο Γιώργος Τσαλίκης

Χωρίς rapid test την Κυριακή των εκλογών

Χωρίς rapid test για τρεις ημέρες