Φωτογραφία αρχείου
ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

3.000 ευρώ πρόστιμο σε ψησταριά

Πρόστιμο 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών επιβλήθηκε σε ψησταριά σε χωριό των Ιωαννίνων για εξυπηρέτηση τεσσάρων πελατών στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, στους οποίους επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ.

Επίσης πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε εμπορικό κατάστημα για μη τήρηση της υποχρέωσης ανάρτησης του μέγιστου αριθμού πελατών που επιτρέπεται να βρίσκονται στο κατάστημα.
Συνολικά την Παρασκευή βεβαιώθηκαν 64 παραβάσεις, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Οι 36 αφορούσαν παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης, εκ των οποίων 16 βεβαιώθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων, εκ των οποίων εννέα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, επτά στην Π.Ε. Πρέβεζας και τέσσερις στην Π.Ε. Άρτας, και οι 22 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων εννέα στην Π.Ε. Άρτας, επτά στην Π.Ε. Ιωαννίνων, τέσσερις στην Π.Ε. Θεσπρωτίας και δύο στην Π.Ε. Πρέβεζας.