ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Τεχνικό πρόγραμμα και ανταποδοτικά την Τετάρτη

Με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων, με τηλεδιάσκεψη και αυτή τη φορά λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Αναμφίβολα, τα θέματα που ξεχωρίζουν είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Ιωαννιτών για το 2021, με εισηγητή τον αντιδήμαρχο Γιώργο Αρλέτο, και ο καθορισμός τέλους καθαριότητας και φωτισμού επίσης για το 2021, με εισηγητή τον αντιδήμαρχο Φώτη Βάββα. Το Τεχνικό Πρόγραμμα έχει ήδη παρουσιαστεί στην Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου και υπήρξε μια… πρόγευση μέσω του δελτίου τύπου της δημοτικής αρχής (διαβάστε εδώ), ενώ εκπλήξεις δεν αναμένονται και σε σχέση με τα ανταποδοτικά τέλη, καθώς ο αντιδήμαρχος έχει ήδη αναφερθεί στις προθέσεις της δημοτικής αρχής, παρουσιάζοντας τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, ωστόσο αναμένονται οι εξειδικεύσεις (διαβάστε εδώ).
Από τα υπόλοιπα θέματα, αυτό που ξεχωρίζει είναι οι μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022.

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη στα Γιάννενα η Ολυμπιακή Φλόγα

Αναβολή στο παρά πέντε για τις εκλογές στον ΑΣΔΣΑ Ηπείρου

Βάρος στην ενημέρωση για την τήρηση των υποχρεώσεων