ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έτοιμοι για τηλεκπαίδευση από την άνοιξη στον δήμο Δωδώνης

Με τάμπλετ και mobile internet με κάρτα έχει προμηθεύσει από την περασμένη άνοιξη και την πρώτη καραντίνα ο δήμος Δωδώνης όλα τα παιδιά των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν στα διοικητικά του όρια.

Ως εκ τούτου, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του δήμου Δωδώνης είναι εξοπλισμένοι εδώ και καιρό με τα μέσα που απαιτεί το πρόγραμμα της σύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης, το οποίο ξεκινά σήμερα, ενώ με τον απαραίτητο εξοπλισμό εφοδιάστηκαν επίσης και δύο μαθητές νηπιαγωγείων που άρχισαν να φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση από τον Σεπτέμβριο.
Στα όρια του δήμου Δωδώνης λειτουργούν Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία στη Μουσιωτίτσα, το Κρυφοβό και το Ρωμανό, ενώ μόνο Δημοτικά Σχολεία λειτουργούν στο Κουκλέσι, το Αβγό και το Επισκοπικό.
«Είμαστε πάντα στο πλευρό των μικρών μαθητών του δήμου μας και θα είμαστε, όπως το κάναμε πάντοτε, αρωγοί στις προσπάθειες των υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας για το ξεπέρασμα των δυσκολιών που προκύπτουν σήμερα από την πανδημία», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Δωδώνης Γιώργος Θεοχάρης.

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει στις συνεδριάσεις η «Δωδώνη Δύναμη Δημιουργίας»

Νέες καταγγελίες για αμμοληψίες χωρίς άδειες

Γεωργία Χαλάτση

Δήμος Δωδώνης – Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Β. Δήμος