ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Θ. Μπέγκας: «Τα ευχέλαια είναι για τις εκκλησίες»

Με μία σαφώς αρνητική διάθεση αντιμετώπισε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» Θωμάς Μπέγκας την παρέμβαση 26 συμπολιτών, που καλούν με ανοιχτή επιστολή τους σε συνεργασία δημοτική αρχή και αντιπολίτευση για το συλλογικό καλό.

Ο κ. Μπέγκας, με ανάρτησή του στο facebook, σχολιάζει ότι η πολιτική αντιπαράθεση είναι αδιαπραγμάτευτη και αναγκαία συνθήκη για να προχωρήσει η δημοκρατία και οι ζωές μας μπροστά.
«Δε “στρογγυλεύονται” οι απόψεις των ανθρώπων στον βωμό μιας πιθανής συνεννόησης.
Κατατίθενται στον δημόσιο διάλογο, αντιπαρατίθενται, ζυμώνονται, εξελίσσονται, συγκλίνουν πιθανά και έτσι προχωράμε μπροστά! Είμαι σίγουρος ότι όλα τα μέλη του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, έχοντας πλήρη συναίσθηση της δυσκολίας των καιρών, τιμούν την ψήφο που έλαβαν από τους Γιαννιώτες και είναι εκεί για να δώσουν μάχες για ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως «τα ευχέλαια είναι για τις εκκλησιές». Η ανάρτησή του έχει και ένα υστερόγραφο, το οποίο αναφέρει «Η αγωνία μας μάλλον θα έπρεπε να εστιάζει στην ανάγκη να υπάρχουν θέσεις και απόψεις και μάλιστα πολλές και διαφορετικές. Αλίμονο αν μας εκπροσωπούν πολίτες που δεν έχουν!».

Σχετικά άρθρα

Άλλα συμφώνησαν, αλλιώς τους προέκυψαν

Αποστόλης Τζελέτας

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

Λαμπρή (παρά την αφρικανική σκόνη) η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας