ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Κάποιοι υποτίμησαν την Κακαβιά»

Την άποψη ότι δεν υπήρξε σωστός σχεδιασμός και κάποιοι υποτίμησαν τις επισημάνσεις για το πρόβλημα που μπορεί να ανακύψει με την ανεξέλεγκτη διέλευση από τον μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Ανέστης Κωνσταντινίδης, αναφερόμενος στα προβλήματα των ημερών του Δεκαπενταύγουστου.

«Άργησαν πολύ να ληφθούν μέτρα και για την Κακαβιά και για την Κρυσταλοπηγή. Ως Ένωση είχαμε κάνει από τις αρχές Ιουνίου πολλές επισημάνσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αυτές τις καταστάσεις και να μην ταλαιπωρηθεί κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας πως πλέον η κατάσταση είναι πλήρως ομαλοποιημένη.

19 εισαγόμενα κρούσματα

Σε 19 ανέρχονται συνολικά τα εισερχόμενα κρούσματα στην Ήπειρο από την 1η Ιουλίου που άνοιξαν τα σύνορα για να υποδεχτεί η χώρα τους πρώτους τουρίστες έως και την 16η Αυγούστου.
Τα κρούσματα αυτά εντοπίστηκαν είτε στον μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς είτε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, καθώς ο ΕΟΔΥ δεν εκδίδει πιο αναλυτικά στοιχεία. Από τα 19 κρούσματα, τα 14 παραμένουν ενεργά.

Σχετικά άρθρα

Επέστρεψε ο υπουργός, επέστρεψε και το αίτημα

Ζητά πρόνοια για την κάλυψη των κενών

Κίνδυνος αποδυνάμωσης λόγω συνταξιοδοτήσεων