ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

300.000 ιατρικά γάντια στο ΠΓΝΙ από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Με την προσφορά 300.000 ιατρικών γαντιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων συνεχίζει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου την έμπρακτη στήριξή της στα νοσοκομεία της Ηπείρου.

Η επιλογή του νοσοκομείου έγινε με βάση το ότι αποτελεί ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς της χώρας για την υποδοχή ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού και αντιμετώπισης επιβεβαιωμένων περιστατικών, ενώ η πρωτοβουλία έρχεται ως συνέχεια της προσφοράς υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου.
Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης και η προϊστάμενη Υποδιεύθυνσης Οικονομικού του νοσοκομείου Κωνσταντίνα Κωτσόγλου, σε συνάντηση που είχαν με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννη Βουγιούκα, ευχαρίστησαν τη διοίκηση της Τράπεζας για την πολύτιμη χορηγία υγειονομικού υλικού και την πρόθεσή της να συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του νοσοκομείου σε αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία.
«Ως Ηπειρώτες οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τόπου μας και να τους στηρίζουμε στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την προστασία όλων μας. Με τις δωρεές υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού που έχουμε πραγματοποιήσει στα νοσοκομεία της Ηπείρου, συμβάλλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στη διαφύλαξη της υγείας όλων μας», ανέφερε ο κ. Βουγιούκας.

Σχετικά άρθρα

Με αναφορές στο έλλειμμα τραπεζικής εξυπηρέτησης

ΠΓΝΙ- Ενίσχυση του Βρογχοσκοπικού Εργαστηρίου με δωρεά από τη Βουλή

Δύο νοσοκομεία στην ίδια… μασχάλη για τον Σπ. Δερδεμέζη