ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Επιστροφή, αλλά σε νέες συνθήκες για τον Συμπαραστάτη του Δημότη

Ξεκινάει εκ νέου την λειτουργία του το γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του δήμου Ιωαννιτών, μετά την επανεκλογή στη θέση του δικηγόρου Χρήστου Πάνου και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Ο κ. Πάνος, με την εμπειρία της προηγούμενης θητείας και τη στήριξη του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου, είναι έτοιμος να αναλάβει και πάλι καθήκοντα, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των δυσλειτουργιών που παρουσιάζονται στην επαφή των πολιτών με τις υπηρεσίες και επιχειρήσεις του δήμου, ως μια ανεξάρτητη αρχή.

Το γραφείο θα επαναλειτουργήσει από αύριο, ωστόσο λόγω των περιοριστικών μέτρων, η επικοινωνία με τους πολίτες μπορεί να γίνεται τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τα οποία θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ο θεσμός στον δήμο Ιωαννιτών θα λειτουργήσει ξανά με όλα τα απαραίτητα μέσα, προσωπικό και εξοπλισμό, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, όπως ανέφερε ο κ. Πάνος, ευχαριστώντας διαχρονικά τον δήμο Ιωαννιτών και τις δημοτικές αρχές για την στήριξη του θεσμού.

Το γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη λειτούργησε για πρώτη φορά στον δήμο Ιωαννιτών τον Ιούλιο του 2016, παράγοντας ένα σημαντικό σε έκταση και ποιότητα έργο, ενώ ο κ. Πάνος συνέβαλλε στο να εγκαθιδρυθεί στη συνείδηση των δημοτών ως μια ανεξάρτητη αρχή και να την περιβάλλουν με εμπιστοσύνη.

Σχετικά άρθρα

Σε ρόλο μεσολαβητή για λακκούβες και λαμπτήρες ο Συμπαραστάτης του Δημότη

Συμπαραστάτης του Δημότη… εξ αποστάσεως

Εκ νέου Συμπαραστάτης του Δημότη ο Χρήστος Πάνος

Γεωργία Χαλάτση