ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Μένουμε σπίτι» και ο δήμος Πωγωνίου φροντίζει τα αδέσποτα

Μέριμνα για τα αδέσποτα έλαβε το δήμος Πωγωνίου, τοποθετώντας σταθερά σημεία σίτισης σε κομβικά μέρη, σε μια προσπάθεια προστασίας και στήριξης των αδέσποτων ζώων που δεν μπορούν να βρουν εύκολα νερό και τροφή λόγω της επιβολής των μέτρων μείωσης της διασποράς του κορωνοϊού.

Ταΐστρες και ποτίστρες τοποθετήθηκαν στις κοινότητες Καλπακίου, Κεφαλοβρύσου, Δολιανών, Δελβινακίου, Παρακαλάμου και στον μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς, με τον δήμο να προμηθεύεται μεγάλες ποσότητες ξηράς τροφής και τον ανεφοδιασμό να αναλαμβάνουν οι πρόεδροι των κοινοτήτων.
«Αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι εξίσου σημαντική η φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Ο δήμος Πωγωνίου αντιμετωπίζει με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας το συγκεκριμένο θέμα, τοποθετώντας ταΐστρες και ποτίστρες σε καίρια σημεία με στόχο την φροντίδα των τετράποδων φίλων μας. Ο εφοδιασμός θα είναι συνεχής και δε θα πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία στους φιλόζωους δημότες, που μέχρι τώρα φρόντιζαν τα αδέσποτα αυτά ζώα. Μείνετε σπίτι και ο δήμος Πωγωνίου θα μεριμνήσει για τα αδέσποτα», αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Γαλίτσης.

Σχετικά άρθρα

Με πανηγυρικό τρόπο η ολοκλήρωση της αδελφοποίησης

Έτοιμος για τις αυξημένες ευθύνες ο Δήμος Πωγωνίου

Ηπειρωτικός Αγών

Ολοκληρώνεται η αδελφοποίηση των Δήμων Πωγωνίου και Αγίας Νάπας