ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας η Μαρία Κεφάλα

Μέλος της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, του ανώτερου καθοδηγητικού και εκτελεστικού οργάνου του κόμματος, εξελέγη η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφαλά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.

Τα υπόλοιπα επτά αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας είναι οι βουλευτές Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου και Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης (κοινοβουλευτικά μέλη) και εξωκοινοβουλευτικά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας, ο οικονομολόγος-επιχειρηματίας Γιάννης Πολιτόπουλος και η δικηγόρος Μαρία Σαρηγιαννίδου.
Ex officio μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας είναι ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, οι αντιπρόεδροι της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Με τιμά η επιλογή του και θα τιμήσω τη νέα θέση μου στον κομματικό μηχανισμό με αφοσίωση και δουλειά. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους. Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, την ελευθερία, την αξιοκρατία και το κράτος δικαίου. Με βαθιά πίστη στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας. Με βαθιά πίστη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Με σιγουριά για την επιτυχία. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», δήλωσε μετά το πέρας της διαδικασίας η κ. Κεφάλα.

Σχετικά άρθρα

ΝΔ – Ο Κ. Σκρέκας υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στην Ήπειρο

Πιέζει ο χρόνος για άμεση δημοπράτηση

Μ. Κεφάλα: «Η βία δεν είναι ποτέ ανεκτή»