ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εκ νέου Συμπαραστάτης του Δημότη ο Χρήστος Πάνος

Ο Χρήστος Πάνος εξελέγη από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννιτών να υπηρετήσει για δεύτερη θητεία τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και Επιχείρησης.

Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων ψηφίστηκε από 32 δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο 36, ενώ οι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Όλυ Τσουμάνη και ΑΡΠΙ Χρήστος Πατσούρας απείχαν από τη διαδικασία.
Το έργο του κ. Πάνου στο ξεκίνημα της λειτουργίας του θεσμού εξήραν οι επικεφαλής των παρατάξεων και του ευχήθηκαν μια νέα καλή θητεία, ενώ ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ συνεχάρη τον κ. Πάνο και δεσμεύθηκε ότι ο δήμος θα είναι αρωγός ώστε «να αποτελεί γέφυρα επικοινωνίας των πολιτών με τη δημοτική αρχή».
Από την πλευρά του, ο εκ νέου Συμπαραστάτης ευχαρίστησε το Σώμα για τη στήριξη και σημείωσε πως ο θεσμός αυτός βοήθησε τον δήμο και πρέπει να συνεχιστεί. «Πρέπει οι πολίτες να ξέρουν ότι υπάρχει μια ανεξάρτητη αρχή που βοηθά στα προβλήματα στις συνδιαλλαγές με τον δήμο και ο δήμος να δέχεται παράπονα και υποδείξεις όπου χρειάζεται. Η υποδομή είναι έτοιμη, μόλις τελειώσουν οι γραφειοκρατικές ανάγκες θα συνεχίσουμε και αυτή την περίοδο», σημείωσε.
Υποψηφιότητα για τη θέση του Συμπαραστάτη είχαν θέσει και τέσσερις γυναίκες, οι Ελένη-Χριστίνα Ζώη, Βασιλική Κολιούση, Πολυξένη Παππά (έλαβε δύο ψήφους) και Μαρία-Ευαγγελία Πλατιά (έλαβε δύο ψήφους).

Σχετικά άρθρα

Σε ρόλο μεσολαβητή για λακκούβες και λαμπτήρες ο Συμπαραστάτης του Δημότη

Συμπαραστάτης του Δημότη… εξ αποστάσεως

Επιστροφή, αλλά σε νέες συνθήκες για τον Συμπαραστάτη του Δημότη