ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Διπλή συνεδρίαση για προϋπολογισμό και 16 ακόμη θέματα

Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2020, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα.

Το σχέδιο προϋπολογισμού έχει εγκριθεί ήδη από την Επιτροπή Διαβούλευσης και στη συνέχεια ελέγχθηκε από το Παρατηρητήριο από όπου έχει τη σύμφωνη γνώμη.
Αμέσως μετά την ειδική συνεδρίαση, θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Ξεχωρίζει η έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της περιφέρειας Ηπείρου και του δήμου Ιωαννιτών για το έργο: «Εκπόνηση Μελετών Αποκατάστασης και Ανάδειξης των Οθωμανικών Μμνημείων στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Ακρόπολης του Κάστρου Ιωαννίνων: Α. Τζαμί Ασλάν Πασά, Β’ Μεντρεσές, Γ. Βιβλιοθήκη, ενώ, μεταξύ άλλων, το σώμα θα κληθεί να εγκρίνει την επιχορήγηση του ΟΚΠΑΠΑ, του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας και της ΔΕΠΕΙ (Δημοτικό Ραδιόφωνο), καθώς και να λάβει απόφαση σχετικά με την πράξη προκήρυξης για τον Συμπαραστάτη του Δημότη.

Σχετικά άρθρα

Ψηφιακή καταγραφή και τεκμηρίωση της συλλογής του Δημοτικού Μουσείου

Σε μία πλατφόρμα «έξυπνες» εφαρμογές και υπηρεσίες

Βούληση για πιο στενή συνεργασία