Επικαιρότητα

Οικογενειακά στο Μέτσοβο ο πρωθυπουργός

Μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, η οικογενειακή φωτογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το Μέτσοβο προκάλεσε χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια, αποτελώντας μια έμμεση διαφήμιση και για την περιοχή.

Όπως είναι γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε το Μέτσοβο για να περάσει οικογενειακά τις διακοπές των Χριστουγέννων και να απολαύσει δραστηριότητες στη φύση, όπως περπάτημα και ποδηλασία.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή στο Μέτσοβο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέχρι σήμερα κράτησε την επίσκεψή του ιδιωτική, χωρίς δημόσιες επαφές. Ωστόσο, έκανε βόλτα στην πλατεία του Μετσόβου, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να τον συναντήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μητσοτάκης ήταν με την σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, όλοι με αθλητική ενδυμασία.

«Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά!», αναφέρει στο σύντομο μήνυμά του.

Πάντως, δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή, οπότε θα αναχωρήσει, ο Κ. Μητσοτάκης να έχει και συναντήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Σχετικά άρθρα

Πέντε θανάσιμα -για τη Δημοκρατία- αμαρτήματα

Νίκος Αλμπανόπουλος

Μια γκλίτσα από κρανιά με… οδηγίες χρήσης

Μια από τα ίδια… για την Ήπειρο