ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ανταλλαγή ευχών με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά

Ως μια πολύ καλή χρονιά για τη Νέα Δημοκρατία αλλά και ένα δυνατό ξεκίνημα της κυβέρνησης με στόχο την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της χώρας χαρακτήρισε το 2019 η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, με αφορμή τις ημέρες των γιορτών.

Η κ. Κεφάλα υπογράμμισε πως με τις εκλογές του Ιουλίου η χώρα άλλαξε σελίδα και εμπιστεύθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να τη βγάλει από την κρίση, ενώ σημείωσε πως ήδη υπάρχουν τα πρώτα δείγματα ελάφρυνσης των νοικοκυριών μέσα από μειώσεις φόρων, που θα ενισχυθούν το 2020.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό εξάμηνο για την κυβέρνηση με 32 νομοσχέδια που ετοιμάστηκαν και ψηφίστηκαν στη Βουλή, έγιναν σημαντικά πράγματα για τη μεσαία πράξη και την φορολογική ελάφρυνση, ενώ περισσότερα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο 2020, όπου ελπίζουμε σε περισσότερες επενδύσεις και αύξηση των θέσεων εργασίας γιατί η ανεργία παραμένει το μεγάλο πρόβλημα», σημείωσε η κ. Κεφάλα.

Παράλληλα, τόνισε ότι τα εθνικά θέματα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης. «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ψύχραιμη στάση που κρατά ο πρωθυπουργός, είμαστε σύνορα της Ευρώπης, έχουμε συμμάχους και φυσικά δεν θα αφήσουμε κανένα να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας», πρόσθεσε.

Η βουλευτής αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, αλλά και του υπουργού εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για την αντεγκληματική πολιτική Λεύτερη Οικονόμου, που κατάγεται από την Κόνιτσα.

Τέλος, αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, δημοσιογράφους και εικονολήπτες, σημειώνοντας την αξία της ορθής και έγκυρης ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα

Πιέζει ο χρόνος για άμεση δημοπράτηση

Μ. Κεφάλα: «Η βία δεν είναι ποτέ ανεκτή»

Μηνύματα ενότητας και ομοψυχίας – Μήνυμα Δένδια στην Αλβανία

Γεωργία Χαλάτση