ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Στην περιφέρεια οι πρωτοβουλίες για το προκάτ κλειστό

Στην περιφέρεια Ηπείρου ανήκουν οι πρωτοβουλίες για την εγκατάσταση στα Γιάννενα του προκάτ κλειστού γυμναστηρίου από το Ελληνικό, με τον δήμο Ιωαννιτών να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια για νέο κλειστό στην περιοχή του Βοτανικού.

Αυτό είναι το συμπέρασμα από την ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος Ιωαννίνων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά από σχετικό ερώτημα που έθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης και Βλάσης Παπαχρήστος.
«Η πρωτοβουλία είναι της περιφέρειας και εγώ ενημερώνομαι από τον περιφερειάρχη για κάθε εξέλιξη. Όταν υπάρχει κάτι απτό, θα έρθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο», ανέφερε ο κ. Ελισάφ, σημειώνοντας πως μάλλον θετικός είναι ο αντίκτυπος της πρωτοβουλίας, χωρίς ωστόσο να θεωρεί δεδομένη την εγκατάσταση του προκάτ γυμναστηρίου, από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Επίσης, ο δήμαρχος χαρακτήρισε σημαντικές τις επισημάνσεις της επικεφαλής της παράταξης Τατιάνας Καλογιάννη, όπως αυτές είχαν διατυπωθεί σε δελτίο τύπου της παράταξης «Ιωάννινα_2023».

Σχετικά άρθρα

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου

Συνεχίζουμε στο πνεύμα του Μωυσή Ελισάφ

Δημήτρης Σιώτος