ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Στοίχισαν ανταγωνισμός και οργανωτικές αδυναμίες

Στον σκληρό ανταγωνισμό που αντιμετώπισε η παράταξη «Ιωάννινα_2023», όσο και στις αντικειμενικές οργανωτικές αδυναμίες, καθώς δημιουργήθηκε από το μηδέν, ελάχιστο χρόνο πριν τις εκλογές, απέδωσε η επικεφαλής της Τατιάνα Καλογιάννη το αρνητικό για την παράταξη εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, κατά τη διάρκεια ολομέλειας τη Δευτέρα.

Στη συνεδρίαση αναπτύχθηκε και ο στρατηγικός στόχος της παράταξης για την επόμενη τετραετία, καθώς και οι επιμέρους τακτικές επιλογές και δράσεις, που θα τον εξυπηρετήσουν. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση του οργανογράμματος λειτουργίας της παράταξης, στο οποίο παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι επιμέρους δομές δράσης στην παραγωγή του πολιτικού λόγου και έργου, στον έλεγχο του έργου της δημοτικής αρχής, στη επικαιροποίηση του σχεδιασμού της παράταξης και στην έντονη και συστηματική παρουσία της παράταξης στις δημοτικές ενότητες. Ανατέθηκαν συγκεκριμένοι ρόλοι και καθήκοντα σε όλα τα στελέχη της παράταξης.
Τέλος, κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις από τα μέλη, με κύρια συνισταμένη την αναγκαιότητα να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις της παράταξης, οργανωμένα και μεθοδικά, προς την κατεύθυνση τόσο της άσκησης υπεύθυνης αντιπολίτευσης, όσο και της συστηματικής επαφής της παράταξης με τους δημότες.

Σχετικά άρθρα

Τ. Καλογιάννη: Εκτίμηση για τους κ.κ. Νάτση, Πατσούρα και Παπαχρήστο

Κάλεσμα συμμετοχής και αγώνα για τον δήμο του 2030

Με δεσμεύσεις για άρση των ανισοτήτων