ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δύο γραφεία εξυπηρέτησης για την αναδοχή- υιοθεσία

Στη σύσταση δυο γραφείων εξυπηρέτησης πολιτών για τους θεσμούς της αναδοχής-υιοθεσίας, ένα στον νομό Θεσπρωτίας και ένα στον νομό Ιωαννίνων, προχώρησε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, με απόφαση της προέδρου της Κατερίνας Μιτοπούλου.

Το γραφείο της Θεσπρωτίας θα εδρεύει στο παράρτημα Προστασίας Παιδιού Θεσπρωτίας στους Φιλιάτες, με επικεφαλής τον κοινωνικό λειτουργό Παντελή Χαραλάμπους, και το γραφείο των Ιωαννίνων θα εδρεύει στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού (Θηλέων) του παραρτήματος Ιωαννίνων, με επικεφαλής την κοινωνική λειτουργό Ελευθερία Γεωργούλη. Τα γραφεία θα λειτουργούν για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών κάθε Τετάρτη πρωινές εργάσιμες ώρες. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2651041489 και 2651365712 στα Γιάννενα και 2664022223 και 2664360711 στους Φιλιάτες.
Παρά το γεγονός ότι τα γραφεία για την εξυπηρέτηση πολιτών θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη από 23 Σεπτεμβρίου, η σχετική επικοινωνία και η υποβολή αιτημάτων ήδη πραγματοποιούνται τους τελευταίους μήνες. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τους συμπολίτες, η επιτάχυνση σημαντικών διαδικασιών, πάντα λαμβάνοντας υπόψη το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

Γονεϊκότητα ομόφυλων ζευγαριών: τα υπέρ και τα κατά

Νίκος Μπιλανάκης

Δώρα, ευχές και ενημέρωση σε Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ΕΛΕΠΑΠ