ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Μια νέα αρχή, αλλά και συνέχεια από τον Γ. Λώλο

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, με τον Γιάννη Λώλο να συνεχίζει για μια ακόμη θητεία στο τιμόνι το μεγαλύτερου δήμου της Θεσπρωτίας.

Η τελετή έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσία εκπροσώπων και φορέων της περιοχής, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ. Τίτου, ο οποίος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα του δήμου, μετά την ξεκάθαρη εντολή των δημοτών, ως αναγνώριση του έργου που επιτελέστηκε στην προηγούμενη θητεία και προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της παράταξης για έναν δήμο, αντάξιο των προσδοκιών όλων. «Σήμερα στεκόμαστε και πάλι ενώπιον σας, δίνουμε όρκο δέσμευσης και ύψιστου χρέους, να υπηρετήσουμε υπεύθυνα, ταπεινά και με όραμα, όλους τους δημότες. Ως επιλογή δική σας, του εκλογικού σώματος, τόσο εγώ προσωπικά ως δήμαρχος, όσο και οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, είμαι βέβαιος ότι, όλοι μαζί, θα καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, με ήθος, αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια, για το καλό του τόπου μας. H νέα αυτή δημοτική περίοδος, που ξεκινάει επίσημα σε λίγες μέρες, θα αποτελέσει ταυτόχρονα μια νέα αρχή, αλλά και τη συνέχιση ενός οδοιπορικού, που ξεκίνησε πέντε χρόνια πριν» τόνισε ο κ. Λώλος.

Κάλεσε δε όλες τις παρατάξεις ενωμένες, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, μακριά από ιδεοληψίες, προκαταλήψεις και μικροπολιτικά συμφέροντα, να εργαστούν για το κοινό συμφέρον, μέσα από δημιουργική σύνθεση απόψεων και γόνιμη συνεργασία.

Είχαν προηγηθεί οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Ιωάννης Γόγολος, Θωμάς Δημητρίου και Θεόδωρος Δήμας. Ο κ. Γόγολος δεσμεύτηκε για δημιουργική και υπεύθυνη αντιπολίτευση, που δημιουργεί συνθήκες για αποτελεσματικότερη διοίκηση του δήμο, ενώ την αντίθεσή του για τις αλλαγές που έγιναν από την νέα κυβέρνηση στον «Κλεισθένη», εξέφρασε ο κ. Δημητρίου.

Συμπαραστάτες στο πλευρό της δημοτικής αρχής για την επίλυση ζητημάτων της Ηγουμενίτσας, δήλωσαν στον χαιρετισμό τους οι βουλευτές ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας και ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης.

Σχετικά άρθρα

Με καλύτερους οιωνούς και σταθερές προτεραιότητες

Με… δική σου ευθύνη!

Εξηγήσεις για την εμπλοκή του Δήμου Ηγουμενίτσας στο φωτοβολταϊκό του Μαργαριτίου