ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Δήμος Ζηρού- Με περισσότερη όρεξη, εμπειρία και δυναμισμό

Για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, με περισσότερη εμπειρία αλλά και όρεξη για σκληρή δουλειά, έκανε λόγο ο επανεκλεγείς δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής, κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον αύλειο χώρο του δημαρχείου Φιλιππιάδας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε στον δήμαρχο και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου, ο Θεός να τους δίνει υγεία, δύναμη και φώτιση, ώστε να επιτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, ενώ συνέστησε ομοψυχία και συναίνεση για την επίλυση όλων των σοβαρών ζητημάτων.
Ο κ. Καλαντζής υπογράμμισε τις προσπάθειες που έγιναν για το νοικοκύρεμα του δήμου, την κοινωνική πολιτική και τη δημοπράτηση πολλών και σημαντικών έργων, που αλλάζουν την όψη του δήμου, εκφράζοντας για τη συνεργασία και την ανανέωση της εντολής.
Σε πνεύμα συναίνεσης ήταν και ο σύντομος χαιρετισμός του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Γιολδάση, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής μία παραγωγική και δημιουργική θητεία.
Την τελετή της ορκωμοσίας, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ ΝΚώστας Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, οι δήμαρχοι Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης και Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος και Πάργας Νικόλαος Ζαχαριάς, δημοτικοί σύμβουλοι όμορων δήμων κ.ά, ενώ τις ευχές του για καλή θητεία απέστειλε σε επιστολή του ο βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Γιαννάκης.

Σχετικά άρθρα

Με καλύτερους οιωνούς και σταθερές προτεραιότητες

Δήμος Ζηρού – Τρίτη θητεία θα διεκδικήσει ο Ν. Καλαντζής

Ηπειρωτικός Αγών

Με αμοιβαία οφέλη το «ναι» στα σκουπίδια της Κέρκυρας