ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Κ. Δαρδαμάνης- Συναντήσεις στα νοσοκομεία και το πανεπιστήμιο

Στα δύο νοσοκομειακά ιδρύματα των Ιωαννίνων και στην έδρα του πανεπιστημίου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης.

Ο κ. Δαρδαμάνης συναντήθηκε με τους διοικητές των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων, με τον Βαγγέλη Καρβούνη, στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», να τον ενημερώνει για τα προβλήματα του ιδρύματος αλλά και για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, στην κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών του νοσοκομείου, όσο και για την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης της κρίσης Χρηστών Ναρκωτικών και Αλκοόλ. Η ενίσχυση με προσωπικό είναι μια παραδεκτή αναγκαιότητα, όπως τονίστηκε στη συνάντηση, και ακριβώς αυτό θα επιδιώξει και η ΝΔ ως επόμενη κυβέρνηση του τόπου: στοχευμένες προσλήψεις σε ευαίσθητους τομείς, όπως είναι αυτός της υγείας.
Αντίστοιχα θέματα συζητήθηκαν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βασίλη Τσίκαρη και με τον αναπληρωτή διοικητή Κώστα Χολέβα. Και στα δύο νοσοκομεία, ο υποψήφιος βουλευτής συνάντησε εργαζόμενους στις κλινικές και στα εργαστήρια.
Επίσης, ο κ. Δαρδαμάνης επισκέφθηκε τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και είχε μια περιεκτική ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν το νέο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης του ΤΕΙ Ηπείρου.
Το απόγευμα της Πέμπτης, ο κ. Δαρδαμάνης συναντήθηκε με το προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ζίτσας της ΝΔ και περιόδευσε στα χωριά Ασφάκες και Καρυές της δημοτικής ενότητας Εκάλης.

Σχετικά άρθρα

Με πολλαπλούς συμβολισμούς η Ολυμπιακή Φλόγα στο Πανεπιστήμιο

Γεωργία Χαλάτση

ΝΔ – Ο Κ. Σκρέκας υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στην Ήπειρο

Φυσικό Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – «Ατυχής και επιζήμια» κάθε αναφορά περί κινδύνου κλεισίματος