ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Με αισιοδοξία για νικηφόρο αποτέλεσμα

Κάλεσμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές και στήριξης του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απεύθυναν οι βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρ. Μαντάς και ο Γιάννης Στέφος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι πολίτες σε όλη τη χώρα και τα Γιάννενα θα στείλουν νικηφόρο μήνυμα στις προοδευτικές δυνάμεις.

Το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει αγκαλιαστεί και στα Γιάννενα, σύμφωνα με το μέλος της εκλογικής επιτροπής Χρήστο Γρίβα, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες «να σφραγίσουν με την επιλογή του με θετικό πρόσημο τις εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Με τη σειρά της, η κ. Τζούφη τόνισε την αναγκαιότητα συμμετοχής στη «γιορτή της δημοκρατίας», όπως τη χαρακτήρισε, και απεύθυνε ιδιαίτερο κάλεσμα στη νέα γενιά, σημειώνοντας τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την παιδεία, τη μείωση της ανεργίας και την αποκατάσταση των εργασιακών δικαιωμάτων. «Καλώ τη νέα γενιά να μην απέχει, να μην αφήσει άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον της», σημείωσε.

«Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες εκλογές και οι πολίτες πρέπει να στείλουν μήνυμα στις δυνάμεις εκείνες που κατέστρεψαν τη χώρα. Οι Έλληνες ξέρουν καλά που οδηγήθηκαν από την πολιτική της διαφθοράς και της διαπλοκής. Οι εκλογές της Κυριακής θα σημάνουν το τέλος της πολιτικής που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή», σημείωσε από την πλευρά του Γ. Στέφος, αναφερόμενος κυρίως στις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην υγεία, την κοινωνική πολιτική και την εργασία.

«Την Κυριακή θα επιλέξουμε ανάμεσα στην Ευρώπη της αλληλεγγύης, των κοινωνικών δικαιωμάτων και της βιώσιμης ανάπτυξης, ή στην Ευρώπης της ακροδεξιάς, του λαϊκισμού, και της λιτότητας», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Μαντάς.

Ερωτηθέντες σχετικά για το ποιο αποτέλεσμα θα συνιστά αποτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές εξέφρασαν αισιοδοξία για νικηφόρο αποτέλεσμα, σημειώνοντας πως ακόμη και οι δημοσκοπήσεις που ήθελαν το προηγούμενο διάστημα μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, τώρα διαβλέπουν μια μάχη «στήθος με στήθος».

Σχετικά άρθρα

Κατέγραψε προβλήματα και διέβλεψε προοπτικές

«Ανεφάρμοστη» κατά την Περιφέρεια η ΚΥΑ για την επιδότηση ρεύματος

«Μεμφόμαστε την κυβέρνηση για να διαφυλάξουμε το Κράτος Δικαίου»