ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Με τις ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε πριν την ομιλία του η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, με τον οποίο συζήτησε για θέματα του δήμου Ιωαννιτών.

Κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συνάντησης, όπως άλλωστε και κατά την πολιτική ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο της Τατιάνας Καλογιάννη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην παράταξη «Ιωάννινα_2023».
Τις προηγούμενες ημέρες η Τ. Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά των Σεισμοπλήκτων και περιόδευσε στα καταστήματα της περιοχής, ενώ συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών –Εκμεταλλευτών Περιπτέρων Νομού Ιωαννίνων και συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.
Την Τετάρτη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας και με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων. Την Πέμπτη πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος», όπου συζήτησε με τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρίου και μέλη του Δ.Σ. τις προοπτικές αλλά και τα προβλήματα της πτηνοτροφίας, δεδομένου ότι ο νομός Ιωαννίνων έχει τη μεγαλύτερη πτηνοτροφική παραγωγή της χώρας. Αμέσως μετά, ο πρόεδρος ξενάγησε την Τατιάνα Καλογιάννη στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού.

Σχετικά άρθρα

Την ενδυνάμωση του ΑΣΔΣΑ Ηπείρου θέτει ως στόχο η Τ. Καλογιάννη

Άλλα συμφώνησαν, αλλιώς τους προέκυψαν

Αποστόλης Τζελέτας

ΑΣΔΣΑ Ηπείρου: Προμηνύεται δύσκολη η… συμβίωση

Αποστόλης Τζελέτας