ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Γιάννενα Τώρα»: Κριτική στη δημοτική αρχή από την ΕΛΕΠΑΠ

Το θέμα της καθυστέρησης της μεταστέγασης του Σχολείου Αναπήρων Παίδων, που εξακολουθεί να φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, δυσχεραίνοντας την ανάπτυξη νέων δράσεων, θίγει η παράταξη «Γιάννενα Τώρα», με αφορμή επίσκεψη αντιπροσωπείας της στην ΕΛΕΠΑΠ και ενημέρωσή της από την πρόεδρό της Νατάσα Μπέγκα.

«Πιστεύουμε ότι ο δήμος θα πρέπει να είναι έμπρακτα αρωγός σε όλες αυτές τις δομές, οι οποίες εν πολλοίς συμπληρώνουν φορείς ή αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία το κεντρικό κράτος αντιμετωπίζει ως ελάσσονα. Δυστυχώς όμως, στην πράξη δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού η παρούσα δημοτική αρχή μόνο στα λόγια είναι αλληλέγγυα με τους φορείς. Για παράδειγμα, ενώ υπόσχεται διαρκώς ότι θα βρει χώρους για τη μεταστέγαση του σχολείου που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, στην πραγματικότητα δεν προχωρά σε καμία έμπρακτη ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας και πρόσθεσε: «Στις διάφορες, όμως, “παγκόσμιες μέρες” και ιδίως όταν αυτές συμπίπτουν με την προεκλογική περίοδο, σπεύδει να οργανώσει “φιέστες” και να φωτογραφηθεί, αποκλείοντας μάλιστα τις υπόλοιπες παρατάξεις, ώστε να αποσπάσει μόνο εκείνη τα εύσημα. Το μόνο που θα αποσπάσει όμως, θα είναι η ηχηρή απάντηση των δημοτών και μάλιστα πολύ σύντομα».
Η αντιπροσωπεία της παράταξης, την οποία εκτός του κ. Μπαρτζωκα, αποτελούσαν οι Δ. Πάνου, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Α. Μάγκου-Γαλάρη και Ε. Μπετούνη, δήλωσε εντυπωσιασμένη από την προσπάθεια που καταβάλλεται από υπευθύνους και στελέχη της ΕΛΕΠΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Ο Άρης Μπαρτζώκας νέος πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

O Άρης Μπαρτζώκας νέος Γραμματέας της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Δώρα, ευχές και ενημέρωση σε Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ΕΛΕΠΑΠ