ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Τ. Καλογιάννη- Σύντομα προτάσεις για το κυκλοφοριακό

Η κυκλοφοριακή κατάσταση στην πόλη ήταν το θέμα στο οποίο επικεντρώθηκε η συζήτηση της υποψήφιας δημάρχου Ιωαννίνων Τατιάνας Καλογιάννη και υποψηφίων της παράταξης «Ιωάννινα_2023» με το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ.

Ανάμεσα στις προτάσεις που κατατέθηκαν, ήταν η σύνταξη κυκλοφοριακής μελέτης για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, η τακτοποίηση –νομιμοποίηση, ο εξωραϊσμός και η σήμανση χώρων στάθμευσης ΤΑΧΙ, η εντονότερη δραστηριοποίηση της δημοτικής αστυνομίας, σχετικά με τον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης, η διερεύνηση του έργου υπογειοποίησης της σύνδεσης των λεωφόρων Παπανδρέου και Αρχ. Μακαρίου, βάσει επικαιροποιημένων στοιχείων, και η δημιουργία εσοχών για να διευκολύνεται η στάθμευση των αστικών λεωφορείων, ώστε να μη δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Η Τ. Καλογιάννη επιφυλάχθηκε να εξετάσει τα θέματα και να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της την υλοποίηση μέτρων, που θα αποκαταστήσουν την ομαλή και απρόσκοπτη δραστηριότητα των αυτοκινητιστών, αλλά και γενικότερα τη βελτίωση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στην πόλη.
Την Κυριακή, η Τατιάνα Καλογιάννη επισκέφθηκε την Αμπελιά, τη Μανωλιάσσα και το Μπιζάνι, όπου συζήτησε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Σχετικά άρθρα

Από σήμερα ξεκινά η συστηματική δουλειά

Γεωργία Χαλάτση

Ψηλά στην ατζέντα τα ζητήματα προσβασιμότητας

Στην «Ώρα της Γης» συμμετέχει ο Δήμος Ιωαννιτών

Ηπειρωτικός Αγών