ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Στα Μάρμαρα τα «Γιάννενα Τώρα»

Στα Μάρμαρα βρέθηκε το Σάββατο η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα», με στόχο να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Τα σημαντικότερα από αυτά, σύμφορα με δελτίο τύπου της παράταξης, είναι το ακριβό νερό, η μη αποπεράτωση του αθλητικού κέντρου της περιοχής, οι ελλείψεις σε υποδομές, όπως και η ένταξη της περιοχής των Κάτω Μαρμάρων στο σχέδιο πόλης. Οι εκπρόσωποι της παράταξης, αφού ενημερώθηκαν διεξοδικά, υποσχέθηκαν ότι θα θέτουν τα θέματα της περιοχής τους και ότι θα τα παρακολουθούν στενά.
Σύμφωνα με το δελτίο, οι κάτοικοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη στάση της παράταξης όσον αφορά τα θέματα της περιοχής τους κατά τα προηγούμενα χρόνια και ευχαρίστησαν θερμά την παράταξη «Γιάννενα Τώρα» για το ότι ήταν η πρώτη που είχε απερίφραστα αντιταχθεί στα σχέδια για τη δημιουργία του, επιβλαβούς για το περιβάλλον, εργοστασίου βιοαερίου στην περιοχή τους.
«Συναντήσαμε εδώ σήμερα παλιούς φίλους, με τους οποίους δώσαμε από κοινού αγώνες για την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Όχι στα λόγια, όχι στα συνθήματα, αλλά με τις πράξεις μας και στο δημοτικό συμβούλιο. αιρόμαστε ιδιαίτερα που οι κάτοικοι των Μαρμάρων εκτίμησαν τη στάση μας και τους διαβεβαιώνουμε όπως και όλους τους δημότες, ότι το περιβάλλον και η καθημερινότητα είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του. Το κλιμάκιο της παράταξης αποτελούσαν οι Α. Μπαρτζώκας, Δ. Πάνου, Τ. Μιχαηλίδης, Γ. Γοργόλης, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Δ. Σκούρτης και Η. Χούσος.

Σχετικά άρθρα

Αναβολή στο παρά πέντε για τις εκλογές στον ΑΣΔΣΑ Ηπείρου

Βάρος στην ενημέρωση για την τήρηση των υποχρεώσεων

Απολογείται για τις κλήσεις ο Δήμος