Αίθουσα ΣύνταξηςΕπικαιρότητα

Προαναγγελία αλλαγών από τη δημοτική αρχή

Την πρόθεση να υπάρξουν αλλαγές στον χωροταξικό σχεδιασμό του παλιού κτιρίου του Πανεπιστημίου, εκφράζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, προαναγγέλλοντας και συνεργασία με το Πανεπιστήμιο για δράσεις στον χώρο κατά τις ώρες που δε θα λειτουργούν οι υπηρεσίες.

«Το στοίχημα της δημοτικής μας αρχής είναι να καταστήσουμε το κτίριο λειτουργικό πέραν του ωραρίου που έχει μια δημόσια υπηρεσία, το οποίο σημαίνει να το αξιοποιήσουμε και με τη φιλοξενία δράσεων τις απογευματινές ώρες ώστε να καταστεί ένας σύγχρονος πολυχώρος. Στην προσπάθειά μας αυτή θα ζητήσουμε τη συνδρομή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτι που οφείλουμε να κάνουμε λόγω της ιστορικής του σύνδεσης με το κτίριο.
Τέλος, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου θα αναζητηθούν διάφορες βελτιώσεις σε σχέση με τη λειτουργία του κτιρίου, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανάγκες των υπηρεσιών, οι οποίες δεν αποτυπώθηκαν αντικειμενικά στη φάση της προμελέτης, βάση της οποίας διεξήχθη ο διαγωνισμός», αναφέρει σε δήλωσή του ο Θ. Μπέγκας, στην οποία δε γίνεται καμία υπόμνηση στην προηγούμενη δημοτική αρχή, παρά την πρόσφατη αναφορά του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι με ανωτερότητα θα αναγνωρίζει ό,τι παραλαμβάνει από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Σχετικά άρθρα

Λαμπρή (παρά την αφρικανική σκόνη) η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

Τα Γιάννενα θα φωτίσει αύριο η Ολυμπιακή Φλόγα

Μ. Κεφάλα: «Η βία δεν είναι ποτέ ανεκτή»