ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

«Αντίο» στο Πυροσβεστικό Σώμα μετά από 33 χρόνια

Με μια πορεία 33 ετών στο Πυροσβεστικό Σώμα αποστρατεύεται, μετά τις πρόσφατες κρίσεις, ο Υποστράτηγος Δημήτριος Κοντογιάννης, Συντονιστής Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων από το 2021.

Σε μήνυμά του, προς τους υπαλλήλους του Σώματος και τους εθελοντές, ο κ. Κοντογιάννης, ευχαριστεί όλους με τους οποίους συνεργάστηκε, καθώς και τη φυσική και πολιτική ηγεσία.
«Αποχωρώ από το Πυροσβεστικό Σώμα, ολοκληρώνοντας μια πορεία 33 χρόνων. Σε όλη μου αυτή τη σταδιοδρομία προσπάθησα να είμαι δίκαιος, αντικειμενικός και αμερόληπτος. Βασικός μου προσανατολισμός ήταν η εκπλήρωση με το καλύτερο τρόπο της αποστολής που μου έταξε η Πολιτεία, η αφοσίωση στο καθήκον, η διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και η υπευθυνότητα», σημειώνει, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας στο πρόσωπό του. «Εκτιμώ ότι τους δικαίωσα, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», αναφέρει και ευχαριστεί ακόμη τους συνεργάτες του και σε όλο το προσωπικό των ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων (Κέρκυρα – Λευκάδα – Παξοί) για τον επαγγελματισμό, τη μεθοδικότητα, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπισαν τα πάσης φύσεως συμβάντα, καθώς επίσης τους πολίτες, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους ένστολους των λοιπών Σωμάτων, τους συνταξιούχους συναδέλφους του, τους φορείς, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και τους δημοσιογράφους για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων.
«Στη νέα ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της και σε όλους τους συναδέλφους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο», καταλήγει.