ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Τ. Καλογιάννη: Εκτίμηση για τους κ.κ. Νάτση, Πατσούρα και Παπαχρήστο

Ευχές για την νέα θητεία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ιωαννιτών, αλλά και μια αναγνώριση του έργου των μελών των δημοτικών παρατάξεων ««Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» και «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα – Αγωνιστικό Μέτωπο» που δε θα βρίσκονται στα έδρανα από την 1η Ιανουαρίου, εκφράζει η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάνη, με αφορμή την τελευταία, δια περιφοράς, συνεδρίαση.

«Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν πολλά θέματα συζητήθηκαν, πολλές απόψεις κατατέθηκαν, συμφωνίες υπήρξαν τις περισσότερες φορές, διαφωνίες και αντίλογος καταγράφηκαν. Την επόμενη περίοδο υπό νέα σύνθεση, το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να λάβει αποφάσεις κρίσιμες για το μέλλον του δήμου, κυρίως δε, σε χρονικό πλαίσιο που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και μελλοντικές επανορθωτικές κινήσεις επ’ αυτών», σημειώνει η κ. Καλογιάννη, προσθέτοντας πως στο νέο συμβούλιο οι παρατάξεις «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» και «Αριστερή παρέμβαση στα Γιάννενα – Αγωνιστικό Μέτωπο» δεν θα εκπροσωπούνται και ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχουν ως δημοτικοί σύμβουλοι οι κ.κ. Λάζαρος Νάτσης, Χρήστος Πατσούρας και Βλάσης Παπαχρήστος.

«Με τους συναδέλφους αυτούς δεν είχα προγενέστερη σχέση και δεν προερχόμαστε από συγγενείς ιδεολογικούς ή καλύτερα κομματικούς χώρους. Όμως, οφείλω να καταθέσω σήμερα την βαθιά εκτίμησή μου προς το πρόσωπό τους για την συμπεριφορά και την επίδοσή τους στις διαδικασίες του δημοτικού συμβουλίου. Ήταν διαρκώς και ουσιαστικά παρόντες στις συνεδριάσεις, κατέθεταν τις απόψεις τους με λεπτομέρεια, σαφήνεια και τεκμηρίωση με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο τη συνεισφορά τους στη διαμόρφωση απόψεων κοινωνικά ωφέλιμων και αποδεκτών για το κοινό καλό. Έτσι παρόλες τις συχνές διαφορετικές μας προσεγγίσεις, η γειτονία των εδράνων μας, συνοδεύτηκε αρκετές φορές και από σύγκλιση των απόψεών μας. Η απουσία τους κατά τη δική μου γνώμη θα είναι δυσαναπλήρωτη», σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Καλογιάννη.

Επίσης, εύχεται τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου να αντιμετωπίσουν τα διάφορα κοινά θέματα και τα πολλά προβλήματα του Δήμου με υπευθυνότητα και επιμέλεια, ενώ ευχαριστεί τους Σπύρο Γκίζα, Βασίλη Αργύρη, Στάθη Σιούτη και Φίλιππο Ευαγγέλου για τη συνεισφορά τους στην παράταξή.

Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα συμμετοχής και αγώνα για τον δήμο του 2030

Με δεσμεύσεις για άρση των ανισοτήτων

Τ. Καλογιάννη: «Μπορούμε να δώσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα»