Μετά από καιρό επιστρέφει και ο Νώντας Παντελάκης
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Οι αποστολές που ανακοίνωσαν ΠΑΣ και Παναιτωλικός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 και ώρα 19.15 για την 4η αγωνιστική των αγώνων πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Μετά την προπόνηση ο Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που είναι στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Καραχάλιος, Ριένστρα, Λεό, Κιάκος. Επιστρέφει ο Πέδρο Κόντε που για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τις 27 Αυγούστου 2022, όπου στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τη Λαμία στα Γιάννινα τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Ισπανός φορ μπορεί να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Σημαντικές είναι οι επιστροφές στην ενεργό δράση των Σόρια, Παντελάκη που έλειψαν πολύ τον τελευταίο καιρό.
οι 22 παίκτες που επέλεξε ο Θανάσης Στάικος είναι: Τσιντώτας, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τζίμας, Τσάβος, Ράντου, Τζίνο, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης Αλ, Λιάσος, Νίνης, Παμλίδης, Ροσέρο, Σταματελόπουλος, Μπάλαν, Κόντε.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Το μεσημέρι ολοκλήρωσε την προετοιμασία ο Παναιτωλικός και στη συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε για τα Γιάννινα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χουχούμης, Αφίζ Νοσιρού, Μαλής, Χατζηθεοδωρίδης, Μπακάκης, Νταγκό και Λιάβας. Ο Ντουάρτε τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι στη διάθεση του κόουτς. Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι: Ανέστης, Αποστολάκης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Τσιγγάρας, Στάγιτς, Αναστασόπουλος.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος