ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επτά μετάλλια για τον Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων στο Plovdiv

Τρία χρυσά και τέσσερα αργυρά μετάλλια, στις τεχνικές (Tul) και στις μάχες (Sparring), κατέκτησαν οι πέντε αθλητές του Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων στο ανοιχτό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων Taekwon-do, που πραγματοποιήθηκε στο Plovdiv της Βουλγαρίας στις 11-13 Νοεμβρίου.

Δύο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία έως 64 κιλά Νεανίδων και στις τεχνικές 2 Dan Νεανίδων κατέκτησε η Αικατερίνη Παπαδιώτη, ένα χρυσό στις τεχνικές 2 Dan Ανδρών και ένα αργυρό στην κατηγορία έως 71 κιλά Ανδρών ο Γεώργιος Ντάκουλας, ένα αργυρό στην κατηγορία έως 85 κιλά Εφήβων ο Παντελής Σκουλίκας, ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον τελικό λόγω τραυματισμού στο πόδι του στον ημιτελικό, και από ένα αργυρό η Εύα Θωμά στην κατηγορία Κορασίδων έως 50 κιλά και Σπυρίδων Θωμάς στην κατηγορία τεχνικές 1 Gup Εφήβων.
«Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μέρος της προετοιμασίας των αθλητών του συλλόγου μας για τα επόμενα επίσημα πρωταθλήματα Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό (Ιταλία) και Παγκόσμιο (Καζακστάν). Θα ακολουθήσουν και άλλες αθλητικές διοργανώσεις και προπονήσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ώστε οι αθλητές μας να φτάσουν στην υψηλότερη αγωνιστική απόδοση και φέτος. Ακολουθεί σκληρή προπόνηση και προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα», τονίζει σε δήλωσή του ο προπονητής του Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων Γεώργιος Παπαδιώτης.

Σχετικά άρθρα

Έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης

«Εισιτήριο» για το Παγκόσμιο εξασφάλισε ο Ευάγγελος Πάντος

Στην κορυφή της Ευρώπης με βοήθεια εξ Ιωαννίνων